Dato: 15. nov. 2021
Tid: 19.30 – 22.00 – Døren åbner 45 min før mødet starter, hvor der serveres the
Pris: Gratis

Anette fortæller om sit liv, og om hvordan livet er frit – til trods for en begrænset krop og en anderledes historie.

Gennem barndommen og voksenlivet åbnede der sig sprækker, hvor Anette oplevede, at hun hverken var kroppen eller historien.

Dette førte senere til længslen efter, og viljen til at forstå de begrænsninger vi alle oplever – de selvskabte ideer (tanker/mønstre/historie), som vi identificerer os med, men som forhindrer os i at være med livet som det er, uden at skulle forstå eller kontrollere.

Anette husker hvordan det som barn var, før adskillelsen/lidelsen opstod, da der ikke var et ønske om at ville et andet sted hen.

Anette er, som følge af thalidomidskade, født med korte arme og ben, og voksede op, uden forældre, på forskellige institutioner. Her gennemgik hun utallige operationer og gipsfikseringer, og som 5-årig fremmedgjorde man hendes krop, ved at udstyre den med proteser “i den bedste mening”.

Efter institutionslivet blev hun kastet hovedkulds ud i det såkaldt ”rigtige liv”, en kultur med værdisættet familie og arbejde – det diamentralt modsatte af det liv, Anette havde oplevet indtil da.

Anettes liv har været én lang vandring med smerte, forladthed, afmagt og overgreb, men samtidig i højeste grad også et liv med glæde, nysgerrighed, kreativitet og taknemmelighed. Et liv med ydre begrænsninger og voksende indre frihed, hvor den sitrende stilhed mere og mere er hendes hjem.