Foredrag: Frihed har ingen historie

Den 10. april 2019 kl. 19.30

Anette fortæller om sit liv, og om hvordan hun har fundet friheden tiltrods for en begrænset krop og en anderledes historie. Som 4-årig havde hun en nærdødsoplevelse, hvor hun oplevede, at hun ikke var kroppen eller historien – dette førte senere til længslen efter og viljen til at forstå de begrænsninger vi oplever – de selvskabte ideer (tankerne/sindet), som vi identificerer os med. At vågne op til virkelighedens nonduale essens, den sande natur.

Anette er født thalidomid (små arme og ben). Voksede op uden forældre på forskellige institutioner. Gennemgik utallige operationer, gipsfikseringer og som 5-årig fremmedgjorde man hendes krop, ved at udstyre den med proteser “i den bedste mening”.

Efter institutionslivet blev hun kastet hovedkulds ud i det såkaldte ”rigtige liv”, en kultur med værdisættet familien og arbejde – det diamentralt modsatte af det liv der havde været.

Hendes liv har været én lang vandring i smerte, forladthed, afmagt og overgreb, men i højeste grad også et liv med glæde, lyksalighed og taknemmelighed. Et liv med ydre begrænsninger og indre frihed, hvor stilheden mere og mere er hendes hjem.

Du er også velkommen til meditation 18.00 – 18.45.

Giv gerne en donation til Det Åbne Rum – så det fortsat kan være ramme om spirituelle møder. Vær opmærksom på at du også kan blive støttemedlem – læs mere.

 

Pil op