Swami Atmananda
Satsangs den 6., 7. og  8. maj 2022

“We are not just conscious human beings. We are the Pure Limitless Consciousness itself, manifesting itself in the form of this universe…. It cannot be grasped by the intellectual mind, but can only be recognized as our True Nature through ‘no mind’, that means at the level of the Heart. The recognition of our True Nature or Self is the end of suffering.” – Swami Atmananda

Selv-realisering og spirituel opvågnen
Det er med stor glæde, at vi igen kan præsentere Swami Atmananda Udasin i Danmark. Swami Atmananda holder Satsang, som det traditionelt kaldes, den 6. og 7. og 8. maj i København. ”Satsang” betyder i denne sammenhæng at mødes og være sammen i en udforskning af sandhed med henblik på at vågne op til virkelighedens nonduale essens (”advaita”), bevidsthedens sande natur.
 Swami Atmananda, der oprindeligt kommer fra Belgien, er en dybt inspirerende og indsigtsfuld lærer, der udstråler det, han taler om. Han har tidligere været ordineret munk indenfor den østlige kristne tradition og har tilbragt flere år i stilhed som eneboer i de judæiske højder tæt ved Jerusalem i Israel. I 1997 slog han sig ned i Indien og levede tilbagetrukket ved foden af Himalaybjergene i Nordindien. I 2001 blev han indviet som munk/swami af sin mester, den indiske vismand Chandra Swami Udasin. I dag fungerer han som det spirituelle overhoved for Ajatananda Ashram i Rishikesh i Nordindien – www.ajatananda.org

Atmananda taler et klart og tydeligt engelsk. Ordene har deres betydning, men nok så vigtigt er det, der formidles, som ligger ud over ordene – dvs. den stilhed og væren, der opstår i selve mødet.

”Hvis man interesserer sig for nondual visdom og realisering, er det svært at finde en mere autentisk og inspirerende formidler end Swami Atmananda”.
– Svend Trier, meditationslærer og leder af Quantum Seminars

Aftenmøde med Satsangs – tid og sted:
Fredag den 6. maj kl. 19.30 – ca. 21.30 (kom venligst i god tid – der er adgang fra kl. 19.00).
Sted: Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K.
Weekend-retreat med meditation og Satsangs – tid og sted:

Lørdag den 7. og søndag 8. maj kl. 11.00 – 17.30 med nedenstående program begge dage og desuden mulighed for at deltage i koncert med meditativ musik lørdag aften.
Sted: Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K.
Program:
10:30 – 11:00: Ankomst og té (i stilhed).
11:00: Introduktion
11:15 – 12:00: Meditation
12:00 – 12:15: Pause i stilhed med té.
12:15 – 12:45: Meditation
12:45 – 14.30: Frokostpause (enten medbring egen frokostmadpakke, eller du kan spise ude i byen på et af de nærliggende spisesteder)
14:30: Velkomst
15:00 – 17:00: Satsang
17:00 – 17:30: Uformel udveksling (og te)
20:00 – 21.15: Meditativ koncert åben for alle interesserede (kun lørdag aften – ingen koncert søndag aften).
21.15: 10 minutters afsluttende stilhed/meditation.

“One has to watch the fluctuations of the mind without touching anything. By remaining as a neutral witness of thoughts, sensations and perceptions, one comes to know that which is prior to the mind”. – Swami Atmananda

Pris: Foreslået donation på 160 kr. for fredag aften og i alt 770 kr. for lørdag og søndag tilsammen (inkl. meditativ koncert lørdag aften). Samlet pris/foreslået donation for det hele (fredag aften, lørdag og søndag og meditativ koncert) 850 kr.
Sted: Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K.
Praktiske oplysninger: Møderne starter med té og stilhed ca. ½ time, inden selve mødet med Swami Atmananda.
Tilmelding og betaling: Du bekræftes via email (gælder som kvittering og medbringes via mobil eller som print out), når du har udfyldt nedenstående formular og vi har modtaget din betaling på vores konto i Fælleskassen: reg. 8411 konto 4174105
NB! Vi har sat den foreslåede donation/pris relativt lavt, da vi ikke ønsker at økonomi skal være nogen hindring for at deltage. Hvis dette stadig er tilfældet, udfyld kontaktformularen
Det anbefales, at du om muligt deltager både fredag aften og weekenden (lørdag og søndag), men det er ikke noget krav. Hvis du vælger at deltage i det hele, er den foreslåede samlede donation 850 kr.
Afmeldingsregler

Betaling refunderes normalt ikke, hvis du afmelder, men doneres til Ajatananda Ashramen, Rishikesh, som Atmananda er overhoved for. Hvis der er særlige omstændigheder, der gør at du må afmelde, så kan du dog maile til os, senest den 6. maj, og bede om at få din betaling retur. Se også corona forholdsregler nedenfor. Alt overskud går iøvrigt ubeskåret til Ajatananda Ashramen – www.ajatananda.org
Corona forholdsregler
Vi følger myndighedernes aktuelle anvisninger og forholdsregler og sætter begrænsninger på antallet af deltagere ved vores arrangementer, så alle kan føle sig trygge. Hvis man har symptomer, der kunne have relation til coronavirus, beder vi om, at man holder sig hjemme, indtil man i minimum 48 timer har været symptomfri, eller man er blevet testet negativ. Hvis man for nylig (indenfor de seneste dage) har været sammen med mennesker, som er testet positive for Covid 19, bedes man venligst også undlade at dukke op. I begge tilfælde vil man da kunne få refunderet sin kursusafgift eller overføre den til et senere kursus/seminar.
Hvis vi må udsætte et arrangement pga de til enhver tid gældende corona-restriktioner, vil du kunne vælge at få din fulde betaling tilbage, eller du kan overføre betaling til et senere arrangement.

Arrangører
Quantum Seminars og Det Åbne Rum

Tilmelding

  Afkryds venligst den/de dag(e) du/I deltager!!


  Antal deltagere fredag:

  eller


  Antal deltagere weekend:

  eller


  Antal deltagere alle dage:

  Skriv bogstaver/tal i nedenstående felt
  captcha

   

  Pil op