Atmananda 2020


Read in English

Swami Atmananda
Satsang den 19. og 20. maj 2020

“Erkendelsen af vores sande natur”

“One has to watch the fluctuations of the mind without touching anything. By remaining as a neutral witness of thoughts, sensations and perceptions, one comes to know that which is prior to the mind”.
Swami Atmananda

Det er med stor glæde at Quantum Seminars, Det Åbne Rum og Jens Peter Kold igen kan præsentere Swami Atmananda Udasin i Danmark. Swami Atmananda holder Satsang, som det traditionelt kaldes, den 19. og 20. maj i København. ”Satsang” betyder i denne sammenhæng at mødes og være sammen i en udforskning af sandhed med henblik på at vågne op til virkelighedens nonduale essens (”advaita”), bevidsthedens sande natur.
Swami Atmananda, der oprindeligt kommer fra Belgien, er en dybt inspirerende og indsigtsfuld lærer, der udstråler det, han taler om. Han har tidligere været ordineret munk indenfor den østlige kristne tradition og har tilbragt flere år i stilhed som eneboer i de judæiske højder tæt ved Jerusalem i Israel. I 1997 slog han sig ned i Indien og levede tilbagetrukket ved foden af Himalaybjergene i Nordindien. I 2001 blev han indviet som munk/swami af sin mester, den indiske vismand Chandra Swami Udasin. I dag fungerer han som det spirituelle overhoved for Ajatananda Ashram i Rishikesh i Nordindien – se www.ajatananda.org

Atmananda taler et klart og tydeligt engelsk. Ordene har deres betydning, men nok så vigtigt er det, der formidles, som ligger ud over ordene – dvs. den stilhed og væren, der opstår i selve mødet.

Tid: Aften-satsang den 19. og/eller 20. maj kl. 19.00 – 21.30
Sted: Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K.
Pris: 140 kr. per aften ved tilmelding/betaling inden den 1. april. Herefter 190 kr per aften.
Praktiske oplysninger: Aftenerne starter med té og stilhed ca. ½ time, inden selve mødet med Swami Atmananda.
Tilmelding og betaling: Du bekræftes via email (gælder som kvittering og medbringes via mobil eller som print out), når du har udfyldt nedenstående formular og vi har modtaget din betaling på vores konto i Fælleskassen: reg. 8411 konto 4174105

NB! Vi har sat prisen relativt lavt, da vi ikke ønsker at økonomi skal være nogen hindring for at deltage. Hvis dette stadig er tilfældet, send da en mail herom – skriv her.
Det anbefales, at du om muligt deltager begge aftener, men det er ikke noget krav. Hvis du vil med begge aftener, kan du blot lægge de to beløb sammen, når du overfører betaling.
Afmeldingsregler
Betaling refunderes ikke, hvis du afmelder, men doneres til Ajatananda Ashramen, Rishikesh, som Atmananda er overhoved for. Alt overskud går iøvrigt ubeskåret til Ajatananda Ashramen.

Arrangør
Det Åbne Rum
Svend Trier, Quantum Seminars
Jens Peter Kold, Watsu afspænding i varmt vand

Tilmelding

Afkryds venligst den/de dag(e) du/I deltager!!

København - maj 2020:

Antal deltager tirsdag (udfyldes)


Antal deltager onsdag (udfyldes)

Skriv bogstav/tal i nedenstående felt
captcha

 

Pil op